2012-02-26 08:54:41• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Kos- szép reggelre ébredhet

Napi horoszkóp február 26-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szép reggelre ébredhet, és valóban minden oka megvan arra, hogy örüljön. Dolgai rendeződni látszanak, és úgy tűnik, sokan rajonganak is a kegyeiért. Az optimizmusán lenne még mit javítani: ne üljön fel minden rémhírnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Rengeteg elintézendő ügy szakad egyszerre a nyakába. Ha nem tud fontossági sorrendet felállítani, akkor van esélye elveszni az ügyekben. Ne aggódjon, ha nem megy minden egyszerre. Fő a higgadtság! És van, amit másokra is bízhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma nem áll a helyzete magaslatán, és ezt sajnos irigyei és versenytársai is könnyen észrevehetik, kihasználhatják. Ha teheti, inkább tartózkodjon a társasági élettől. Vonuljon vissza, élvezze a családja szeretetét, kényeztetését!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az bántja önt leginkább, ha nem láthatja tisztán, hogy mi is zajlik ön körül. Pedig bizony van valaki, aki jócskán ködösít az életében. Meglehet, hogy önvédelemből teszi. Talán ön sem volt mindig tiszta vele szemben?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai nap a sporté, a testedzésé kellene, hogy legyen. Ha ehhez nem érez elég erőt magában, akkor legalább nézzen sportmérkőzéseket. Állítólag, már az is erősít, fogyaszt. De az igazat megvallva, az edzőterem mégis jobb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen nyugodt! Bármily kétségbe ejtőnek tűnik is a helyzet, sok múlik azon is, hogy ön hogyan értékeli. Ha valamilyen lehetőséget elszalasztott, bízzon benne, hogy csak azért történt, mert ezután jobbra lelhet. És akkor úgy is lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Nem szabadna elzárkóznia az újítások elől. Lehet, hogy önnek az otthonában kellene valamit gyökeresen megváltoztatnia. Ezzel talán még az élete megrekedtségén is változtathat. A szomorkodással biztosan nem megy semmire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Próbáljon meg kicsit pozitívabban viszonyulni szerelmi kérdésekhez. A szenvedés és a szenvedély nem véletlenül azonos tövű szavak. Egyik nincs a másik nélkül. Az öröm az üröm nélkül. És még sorolhatnám a bölcs mondásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A mai nap legyen a megfontolásé. Bármiben is kell döntenie, legyen nagyon körültekintő és mérlegelő. A tények ugyan makacs dolgok, de az értékelésük már nagyon is sokféle lehet. Azt is vizsgálja meg, mi önnek a legfontosabb!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne hagyja magát felidegesíteni! Ami miatt felkapná a vizet, igazából apró-cseprő dolog. Ha van ereje egy kézlegyintéssel felülemelkedni, és mosolyogni, tapasztalni fogja, hogy maga is megkönnyebbül. A szakítást még halassza el!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma döntő beszélgetésre kerülhet sor a főnökével, vagy munkatársaival a munkamegosztást, további terveit illetően. Önnek tényleg megérett az idő a továbblépésre. Ha ezt a munkahelyén nem látják, akkor máshol kell új utakat keresnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ahogy a mondás tartja: nem mind arany, ami fénylik. Kecsegtető ajánlatot kaphat, vagy már kapott is. De ez inkább csak külső csillogás, és kevés haszon. Mérlegelje, megéri-e önnek az áldozatot, amit hoz érte, vagy csak időpazarlás.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: